Nieuws van de wedstrijdleider

Bongiornio con El Giro de Italia.

De Giro zit er weer op en met een verrassend podium trouwens de hele top 5 was voor mij in ieder geval wel verrassend. Kelderman in ieder geval ook een mooie ereplaats waar hij wel recht op had. Ik vind niet dat de ploeg het allemaal even goed heeft gespeeld maar ja het is makkelijk praten vanaf de zijlijn en zeker achteraf.

Debutant Maarten Modderkolk gaat er met de 1e prijs vandoor niet vanwege Hart maar wel mede dankzij Hindley.  Manon en vader Corne Machielsen zijn nummer 2 en 3 geworden.
Wil Gommans met zijn Moneymakers al jaren van de partij heeft het ploegenklassement gewonnen.
De 17 e plaats goed voor een extra prijs € 25,-- van de familie de Kruiff uit Harmelen is gegaan naar Peter Hazenberg.

Wanneer de prijzen uitgekeerd gaan worden weet ik nog niet, het liefst tegelijkertijd met de Vuelta dus over 14 dagen dat scheelt ons als vereniging bankkosten. Overal op letten tijdens Coronatijd.

Ben benieuwd welke verrassingen er in Spanje nog komen bovendrijven nu de Ronde van Spanje in niet Spaanse temperaturen wordt rond gereden in het land waar ook de ergste maatregelen worden genomen tot dusver.


Het inschrijfgeld voor de Vuelta moet binnen zijn, als alles verloopt zoals gepland dan gaan ik dinsdag invoeren en alleen die lijsten waarvan de betaling ook binnen is uiteraard.


De VueltaChef&GiroSjef\Onze sponsoren
(waartoe U ook kunt behoren)