Nieuws van de wedstrijdleider

Bonjour le Tour  de WCP.

Super Dylan Groenewegen is goed gepiloteerd door zijn ploeggenoten en heeft het op grootse wijze afgemaakt op de Sjamp Eliezee prachtig hoor.

Gaat onze Toto een prachtfinale worden tussen 2 oud winnaars?
De Theo's, ook 2 oud winnaars komen er verre van in de buurt. Ook de Machielsens 2 oud winnaars bakken er weinig van deze keer!!
De tijdrit heeft de spanning nog wat extra verhoogd? 
Jammer voor de Gendt dat hij niet de terechte strijdlustige winnaar van deze Tour is, maar de chauvinistische Barguil.!!
Die mogelijk toch weggaat bij Sunweb en dat is niet ongunstig voor onze Dumoulin!!
2 keer Bodnar en 15 keer Kwiatkovski in de tijdrit en dat leverde de winst op voor de heer van Gijsel.
In de slotetappe was Wil Vendel de snelste van het hele peloton en dus winnaar van de laatste etappe.
Een viertal mensen hebben goed geboerd in de dagprijzen, maar bakten er in het klassement dan weer niks van en voor andere telt het omgekeerde. Toon Franken, minimaal 3 keer laatste geweest deed het prima dit jaar en is achterin afgelost door Ivo Rasenberg met het team dat zijn naam eer aan doet " Lest best". Hij solliciteert naar een prijs.

Aanstaande vrijdag 28 juli om 21.21 kunt u kijken hoe u het ervan af gebracht hebt deze keer en wie de winnaar is geworden van de 16e editie. Is het Eric of  Jan of toch nog een ander, we gaan het zien.

De Vuelta start op 19 augustus met een ploegentijdrit in Nimes in Frankrijk, die telt bij ons niet mee dus u heeft tot zondag 20 augustus 15 uur de tijd om uw superteam aan te leveren.

En de Vuelta gaat ook voor ons weer interessant worden met Woutje Poels, Wilco Kelderman mogelijk Gesink er nog bij en wat denk je van Sam Oomen en ook hoe is Alaphilippe van zijn spectaculaire val hersteld?

Wordt vervolgd aldus de  ToursjefchefOnze sponsoren
(waartoe U ook kunt behoren)