Nieuws van de wedstrijdleider

Het koersen is weer prachtig dit voorjaar, iedere dag gebeurd er wel wat.

Wat een mooie Nederlandse week alweer met Ajax en Tottenham met diverse oud Ajaxieden en dan fietst er ook nog ene rond met speels gemak. VDP prachtig hoe hij gisteren de koers weer las en naar zich toetrok. lef om met die drie naar de meet te gaan en dan eigenlijk met een fietslengte voorsprong te winnen.

Twee winnaars Ooms en Machielsen hadden de top 4 in hun lijst staan, waar de meeste 3 of 2 van die manne hadde. De favoriet voor zondag is VDP. Als dat gebeurd zijn er maar 22 in de toto die blij zijn. Dus het merendeel zag het debuut van Poeleke niet aankomen, ik dacht dat er alleen maar kenners meededen!!

Ad Lavrijsen ging er met de eerste plaats vandoor maar in de klassement veranderd nog niet veel daar moeten de heuvels voor gaan zorgen en er zijn maar 4 koersen meer, woensdag en zondag gaat van der Poel voor de prijzen en de Waalse klassiekers gaan weer een prooi worden voor Alafiliep.

Kruiff ging weer voor de winst in de Scheldeprijs. De E3 prijs ging naar Roy Huijbregts en zondag Gent-Wevelgem-Gent naar Jessica de Kruiff. Zal best met Ajax te maken hebben.

Milaan-San Remo is door Charles gewonnen. Bovenin zit het allemaal nog dicht bij elkaar maar de maand april komt er snel aan met vele dubbele punten.

Wie gaat de 10e editie winnen waarbij ik nu al kan stellen dat Sjef Machielsen op weg lijkt naar zijn 3e overwinning in deze klassiekertour maar...............alle bulten moeten nog komen.Onze sponsoren
(waartoe U ook kunt behoren)