Nieuws van de wedstrijdleider

Goede morgen, wakker Nederland, na de stormen.

Het was niet moeilijk uit de winterslaap te komen deze keer want hij moet nog komen of komt er helemaal niet.
Niet goed voor de natuur.
Niet goed voor de dieren.
Niet goed voor de tuin.
Niet goed voor de ijskap.
Wel goed voor de gasrekening maar dat is korte termijn denken. Die verhoogde dijken kosten veel meer geld. Maar dat lossen wij met slechts 18.000.000 op een aardkloot van 6.000.000.000 ook niet op dus laten we ons eigen maar op het voorjaar storten.

Hier in Prinsenbeek, herstel Boemeldonck hebben we eerst de Karnavalszesdaagse en daarna dan komt al gauw de Omloop van het Nieuwsblad.

Hoe gaat het verlopen met Dumoulin, sommige maken zich terecht zorgen maar we wachten af, maar er is uiteraard alweer een nieuwe lichting, Mathieu, Remco, Wout, Bernal, Pogacar en wie weet welke talenten er elders nog zijn opgestaan.
We gaan het allemaal weer op de voet volgen en er zijn 4 monumenten waar dubbele punten te verdienen zijn en bij dit viertal hebben we de jonge maar mooie koers Strade Bianchi gevoegd voor dubbele punten. Hier komen meerdere facetten van het wielrennen bij elkaar.

Ontbreken uw favorieten, zet ze op de mail en ze worden opgesteld, sluitingstijdstip 29 februari om 15.00 uur, dat is ook al zelden.

De WCP wielersjefchef.
Onze sponsoren
(waartoe U ook kunt behoren)